Epson. Exceed your vision*

 

Adevărat. Văzusem o mulţime de meciuri, din competiţiile importante, proiectate pe ecrane speciale, la terase. Nu mi se părea spectaculos, mai ales că, de multe ori,  eram acaparat de discuţiile cu prietenii, astfel că uitam de meci, care devenea ceva periferic. Dacă vrei să înţelegi ceva dintr-un meci, trebuie să-l vezi acasă, mi-am zis, în ciuda socializării şi schimbului de păreri de la o bere. Meciul văzut la terasă rămânea doar un pretext pentru o întâlnire cu prietenii. Nu simţeam că prin intermediul unui proiector sportul poate fi văzut altfel. Deh, chestie de viziune 🙂

doar avantaje 🙂

Mă gândeam că televizorul, cu toate modelele lui, mai noi sau mai vechi, rămâne principalul mod de a urmări programele preferate. Până când, prin intermediul Smart Point, am avut şansa de a testa un proiector Epson EH-TW9200. Acasă, în linişte, aşa cum mi-am imaginat că ar fi bine să văd meciurile de la Campionatul European sau partidele de la Wimbledon. Şi am avut nu o revelaţie, pentru că e prea pretenţioasă exprimarea, ci o surpriză foarte plăcută.

De la instalare, până la calitatea imaginii, care uneori mi se părea destul de scăzută, în cazul vizionărilor din baruri şi terase. Uşor de instalat oriunde, de la nivelul măsuţei de cafea şi până la fixarea în tavan. În grădină nu l-am testat, pentru că ar fi trebuit să-i invit şi pe vecinii de la celelalte nouă apartamente de pe scară, aşa că evenimentul s-ar fi transformat fix în ceea ce nu-mi place. 🙂

a arătat mai bine Croaţia – Portugalia cu proiectorul Epson

În funcţie de locul în care e poziţionat, imaginea poate fi mişcată pe orizontală şi verticală, până în poziţia dorită, ceea ce îmi pare a fi un atu important. E mai uşor de ajustat imaginea unui proiector Epson, decât să muţi televizorul. În plus, să nu vă închipuiţi că puteţi viziona doar meciurile de seară. Şi cele programate după amiază pot fi văzute fără probleme, deşi lumina exterioară e puternică. Un alt aspect care mi-a plăcut foarte mult a fost că imaginea poate fi proiectată direct pe perete, precum diafilmele copilăriei, fără să fie nevoie de vreun ecran special.

20160629_220821

Proiectorul a venit la pachet cu ochelari 3D, ceea ce a dat o altă dimensiune experienţei. Le-am preferat, însă, pe Eugenie Bouchard şi Belinda Bencic, în detrimentul lui Luka Modric şi Cristiano Ronaldo.

În esenţă, a fost o experienţă foarte faină, pe care aş repeta-o oricând. Evident, cu un proiector proprietate personală.

*nu întâmplător titlul este chiar sloganul Epson


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *